18 nov 2008

Tarde Pedestre

Ayer por la tarde no tenia ganas de encerrarme entre dos paredes y darle a los pedales, así que me calzé las bambas (kalenji) y las mallas y a correr, de mi casa hasta el Fortí de la Reina, subí por el casino y de bajada por la Rambla Nova, en total 27 minutos, y 3 o4 km, ni idea.

Al llegar a casa, 300 abdominales y quadriceps, algo de pesas, una ducha fria y a recoger al perro.
Esta tarde tiene numeros de ser parecida, que mañana no tendré clase y podré salir con la mtb.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

jordi, vinc de la secuita de fer 4 voltetes al circuit, mapareix k lo fas al reves,es a dir tu daskenes al col·legi a ma dreta ya tas de deixar caure per una baixadeta de formigo k es per a l'aigua k sta entre la coperativa i el col·legi i a partir d'alli tot recte direccio al bosc i akaves pujant la pujadeta (k en plat mija la tenim k fer i a tope) k t dona x detras al col·legi k daskenes es a ma eskerra,k x alli tb staben victor i nestor marcan lo circuit, dema no podre kedar ya, asta lo domenge dia de la carrera pero lo dissabte surtire en carretera suau fare una costa, krek k la millo estratejia es fer una volta a tope kada un (sempre i kuan no nos agafe a un lo flato o pinxem), pensa k yo a la tercera volta he fet 8 min i aixo k no mel coneixia b del tot pero a tope, si vols surtire jo primer per fer ueco, tu mentalitzat k kadasku fara coma maxim 12 voltes, i divendres aprofita per descansar k sino arrivaras en fatiga a les cames, portare una nevereta per als bidons i gels. mos acavem de parlar lo dissabte a la faena.

adew!

Jordi dijo...

Ey mangante, jo he anat este matí, ya havia molta part marcada, mes que fer una volta cada un en podriem fer dos, pero ja ho parlem dissabte. El circuit ja hauràs vist que es rapid pero ratonero, no te baixades xungues, se fan bastan ràpid.
En carrera les voltes seràn bastant ràpides.

Mos parlem