10 nov 2008

Preparando la Correcuita

Este finde ha sido muy light, salí el viernes con la de montaña dirección la Secuita, para ver si encontraba el circuito de la carrera de resistencia que se celebra el dia 23 de este mes.
Así que me esperaban 12 km de carretera y después un poco de exploración.

Después de dar muchas vueltas por ahí, creo que al final encontré el circuito, muy rápido, con subidas de plato, bajadas muy rápidas y alguna que otra zona guarra, como el final antes de llegar a los colegios, donde hay una zona de barro bastante pestosa, donde se pega que da gusto.

Menos mal que en la propaganda pone que habrá servicio de mangueras para lavar las bicis, porque van a terminar sucias.

Al ser una carrera por equipos de 2 o 4, formaré equipo con Joan Melich, a ver que tal nos va, tenemosque ultimar la tactica de los relevos.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

quin perill me feu vatros dos junts.
aixi que ja te descarto per a la pujada de cassetes velles?
llastima haguesses pogut comparar un any en l'altre.

Anónimo dijo...

Jordi qui dels dos ens inscriu? bueno disme algo x aqui, o fes-ho tu i despues passem contes, vale?

http://www.btttarragona.com/lacorrecuita.php

Jordi dijo...

alex, no baixo a casetes velles perque el dia abans treballo hasta les nou i mitja, i el dilluns después tinc examen i passo d'anar tot el diumenge de cul, a mes estic fluix per a fer una cronoescalada.

Aixi que me quedo aqui, a deu minuts de casa a fer algo nou.

Si l'any que ve estic fort si que la faré la crono, pero este no.

Joan, com funciona aixòp? mos em d'inscriure per separat i dir que farem parella o un dels dos ha de fer la inscripció dels dos?

Anónimo dijo...

Jordi, akavo de trukar a nestor nos hem de apuntar los dos per separat i despres alli ja los i direm k anem junts, pel tema del seguro i tal suposo, o ve tapuntes x intenret al btttarragona o vas al Roman i tinskrius alli a mà, son 12 €, jo ja stik apuntat ho e fet x internet ja voras k tas dapuntar i tenvien un sms de la caixa en la clau i tal x validar, x cert el nom del ekip es J&J, ok? jejeje ale ja me diras algo

Jordi dijo...

vale joan, molaria mes havernos dit J&B, pero donaria mala imatge!

Ja m'apuntaré un dia d'estos, prepara't que farem soroll a la secuita.

Àlex Marrasé dijo...

pos el nom del equip vos l'haguesseu pogut currar una mica com els Petaculs de Tarraco o els decathletes o els maipedalen tonight pero j&j es poc original.
avant i canvi compañeros a pie de puerto